Hjem

Velkommen til

CROWN HAIR

 

 

 

Privatlivspolitik.

Vi beskytter din persondata!

 

 

Fra d. 25. maj 2018 er håndteringen af persondata, samt opbevaring af persondata skærpet og forbedret i EU.

Disse retningslinjer, vedrørende håndtering af persondata er udarbejdet ud fra EU´s Databeskyttelsesforordning. Endvidere supplerer databeskyttelsesloven, den nuværende lovgivning samt Databeskyttelsesforordningen. Reglerne for håndtering af persondata, gælder for alle virksomheder i Danmark. Derfor er det vigtigt for os, at orientere at vi varetager din persondata henholdsvis ”e-mail, navn, efternavn samt telefonnummer ”

med stor respekt. Du behøver ikke at foretage dig noget, for at sikre disse oplysninger, vi behandler dine oplysninger fortroligt samt sikkert.

Endvidere, videregiver vi ikke dine oplysninger.

 

Hvad er persondata, og hvordan behandler vi dine:

Når du som kunde i Crown Hair, bliver oprettet i vores booking system, indsamler vi dine normale personoplysninger som defineres ”persondata”. Dette er oplysninger som dit: ”telefonnummer, navn, efternavn og eventuelt din e-mail”.

Disse personoplysninger bruges til, at identificerer dig som kunde i forretningen. Vi bruger din personlige oplysninger, efter EU´s persondatalovgivning, og anvender dem retsindet for at vedligeholde et godt bookingsystem. Dette med hensigt at give vores kunder den bedste service. Dermed skabe mulighed for at gemme specifikke opskrifter på hårfarve, eller dine kommende tider i vores salon. Vi beskytter dine personoplysninger i overensstemmelse med den europæiske persondata lovgivning. Dine personlige oplysninger, bliver opbevaret i vores sikrede it-system, via vores booking system ”Hairtools”.

 

Hvor længe opbevarer vi din persondata?

Ovenstående kan variere alt efter hvor længe du ønsker at være kunde i Crown Hair. Når du køber vores service i Crown Hair, har vi brug for at identificerer dig som kunde. Derfor har vi brug for dine personoplysninger, så længe du er kunde i Crown Hair. Dette med motiv, for at vedligeholde dine aftaler, identificere dig som kunde, samt dokumenterer dine kommende aftaler.

Hvis du ophør som kunde i salonen, vil din persondata blive opbevaret i en periode på 5 år, fra udgangen af det regnskabsår, materiellet vedrører. Når dine personoplysninger ikke længere er relevante, har vi ikke krav på at opbevare dem. De vil herefter blive slettet.

 

Den persondata ansvarlige er:

Crown Hair via. Maria Rasmussen.

Park Alle 235 B

CVR: 27049648

 

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller vil vide mere om vores håndtering af din persondata, er du velkommen til at ringe på: 43441801.

 

Mvh indehaver af Crown Hair, Maria Rasmussen.

.……………………………………………………………….

 

 

 

 

 

Savner du din flotte sommer kulør??

 

Book tid til en Spray-Tan og få din glød igen.

Du kan vælge imellem 4 nuancer,

som passer til din krop & farve,

alt infomation får du fra din spray-tanner.

 

Vi bruger kun de bedste og mest holdbare mærker indenfor Spray-tanning.

 

 

 

 

 

ADDRESSE:

Park Allé 235

2605 Brøndby

Tlf: 43 44 18 01

Email: kontakt@crownhair.dk

ÅBNINGSTIDER:

Mandag - 09:00 - 18:00

Tirsdag - 09:00 - 16:00

Onsdag til Fredag - 09:00 - 18:00

Lørdag - 09:00 - 13:00

Søndag - Lukket

Copyright @ All Rights Reserved